Događaji

Špica učestvovala na RISK konferenciji

RISK konferencija se održava 2–3 marta u Mariboru, Slovenija. Jedan od vodećih događaja u regionu na polju sigurnosti, privlači interesovanja mnogobrojnih inženjera, kao i menadžera. Tokom dvodnevne konferencije, posetioci će moći da se na štandu Špice upoznaju sa naprednim biometrijskim tehnologijama i identity management smart card aplikacijama. U četvrtak 3. marta Špica ima interesantno predavanje na temu konvergencije fizičke i logičke kontrole pristupa.

RISK će ugostiti mnogobrojne predavače iz vodećih globalnih provajdera security sistema. Špica će, takođe, predstaviti svoja dostignuća i znanja. Mitja Kolbe, direktor prodaje i marketinga, drugog dana konferencije u hali Priol u 9.50h govori o konvergenciji fizičke i logičke kontrole pristupa. Predstaviće ideju One Smart Card – jedna kartica koja ujedinjuje sve – identifikaciju (log-in), korišćenje automata (ATM), članske karte, kontrolu pristupa i druge kartice koje nosimo u našim novčanicima. Tom prilikom daćemo odgovore na sva pitanja, posebno na ona koja se odnose na temu – Kako se postojeća RFID kartica koristi za logičku kontrolu pristupa, kako sigurnost može biti poboljšana konvergencijom fizičke i logičke kontrole, koje druge prednosti možemo očekivati od integrisanog rešenja i mnoga druga pitanja.

Osim razmene znanja, Špica će na izložbenom štandu, takođe, predstaviti svoja rešenja. Zone Button, Zone Touch, biometrija zasnovana na 3D prepoznavanju lica i korišćenju RFID Smart kartica za fizičku i logičku kontrolu pristupa, samo su deo rešenja koje će Špica prezentovati posetiocima.

Leave a Reply