Događaji · E-servisi

S&T Serbia – jedan od sponzora Smart eGovernment konferencije

U utorak i sredu, 1. i 2. novembra 2011. godine, u beogradskom hotelu Continental, održaće se Smart e–Government konferencija gde će se prikazati vodeća tehnička dostignuća iz oblasti elektronskog identiteta i aplikacija e-Uprave. Sledeći najnovije svetske trendove, na Konferenciji će biti prikazane brojne prezentacije vodećih kompanija u razvoju savremenih tehnologija za realizaciju javnih elektronskih servisa.

Ključne teme konferencije biće Politika Informacionog Društva, Aplikacije e-Uprave, Smart kartice i elektronske ID tehnologije.

Upravo ovde je S&T Serbia, kao kompanija koja je uspešno realizovala portal eUprava pozvana da predstavi dalje korake – unapređenja ovog portala koja obuhvataju nove servise kao što su eZakazivanje, ePlaćanje, eIsporuke, ali i unapređenje rada pravnih lica i unapređenje modula za obradu zahteva i druga.

Treba istaći i da je S&T Serbia za izradu ovog portala pored brojnih domaćih, dobila i internacionalnu nagradu „European IT Excellence Award“ koja se dodeljuje za izuzetna postignuća u IT-u, i tako jedina iz Srbije dobila u Londonu ovo značajno priznanje.

Leave a Reply