Događaji

S&T Serbia srebrni sponzor EMC foruma

04. novembra 2011, u beogradskom hotelu Hyatt, održao se EMC forum – skup na kome su bile predstavljene najnovije tehnologije, proizvodi i rešenja, kao i njihova primena u IT okruženjima. Na skupu je bilo govora o tome kako EMC može pomoći različitim organizacijama da izgrade informacionu infrastrukturu projektovanu sa ciljem da se poveća IT efikasnost i poslovna agilnost, istovremeno uvećavajući upotrebnu vrednost podataka.

Jedna od tema bila je kako maksimalno iskoristiti potencijal velikih podataka u Cloud infrastrukturi, i predstavljeni su načini i tehnike umanjenja rizika, smanjenja troškova, povećanja fleksibilnosti i vođenja organizacija izvan granica tradicionalne virtuelizacije. Na forumu je prikazano:

  • Koji su alati potrebni za efektivan storage sistem za podatake velikih razmera, njegovo upravljanje, bezbednost i analizu
  • Testirane tehnologije koje ubrzavaju putovanje ka Cloud infrastrukturi
  • Znanje i ekspertiza koja će osloboditi punu snagu stalno rastućih aplikacija i informacija
  • Demo sesije koje su prikazale Cloud i Big Data tehnologije na delu

S&T Serbia, kao kompanija sa najvišim nivoom partnerstva sa EMC-em – Signature Solution Center Partner, pozvana je da uzme aktivno učešće. Prezentacija sa kojom se S&T predstavio bila je: “Deduplikacija u praksi”, koju je održao Bojan Petrović, i koju možete pogledati ovde.

Leave a Reply