Događaji

StartLabs Meetup: Kako napraviti dobar tim za prodaju

StartLabs investicioni fond 4. Novebmra, u 18h u Kulturnom cenrtu “Rex” organizuje okupljanje preduzetnika gde će gostovati Geri Vajthil, preduzetnik iz San Franciska. On iza sebe ima nekoliko uspešnih startapa, a osim toga savetuje tehnološke preduzetnike širom sveta, kako da uspešno izgrade svoj biznis.

Geri će za lokalne preduzetnike govoriti o oblasti koja je često slaba tačka kod tehnoloških preduzetnika, a to je upravo prodaja.

Geri Vajthil

“Kako formirati tim za prodaju od samog početka” naziv je Gerijeve prezentacije, koju je poslednji predstavio put u Silicijumskoj dolini, gde je bilo pristutno 15 startap kompanija koje su dobile investicije od biznis anđela.

“Sve je super dok kodirate ili napravite lep vebsajt, ali kompanijama je neophodan profit da bi preživele. Izgraditi tim za prodaju je retko ono za šta su stručni  osnivači kompanija, ali znati principe prodaje je već prednost na konkuretnom tržištu kao što je današnje. Naučite kako da gradite sitem za prodaju, koji funkcioniše”, savet je Gerija Vajthila lokalnim preduzetnicima.

Geri veruje da su upravo preduzetnici ti koji bi trebalo da budu u epicentru radikalniog, globalnog ekonomskog razvojau svetu.

StartLabs Meetup je kao i do sada otvoren za sve koji su zainteresovani za pokretanje sopstvenog biznisa ili se bave tehnološkim preduzetništvom. Ulaz na predavanje je besplatan, a svoje prisustvo možete potvrditi OVDE.

Leave a Reply