Događaji

StartLabs – prvi tehnološki akcelerator u Srbiji

Preduzetnički izazovi: Kako započeti sopstveni biznis?

 

StartLabs, prvi tehnološki akcelerator u Srbiji, 22. avgusta u 18h, u prostorijama Centra za promociju nauke, Knez Mihajlova 5, organizuje sedmo okupljanje preduzetnika

StartLabs tehnološki akcelerator organizuje sedmo okupljanje preduzetnika, na kome će prisutni imati priliku da čuju iskustva Jana Žirarda, preduzetnika iz Minhena koji je pokrenuo nekoliko svojih uspešnih biznisa.

Još kao vrlo mlad Jan je pokrenuo svoju kompaniju, nakon čega je osnovao svoje firme u Kini, Njujorku i Berlinu. Svoja iskustva iz oblasti investicija pretočio je u knjigu «The perfectly executed startup», a autor je i knjiga: «Confessions of an Entrepreneur», «Rethinking the now» i «Lean Sales».

 

Na «StartLabs Meetup-u» govoriće o svom putu do uspešnog preduzetnika, kao i o društvenim mrežama, marketingu, pronalasku i validiranju potencijalnih kupaca.

StartLabs Meetup otvoren je za one koji imaju  startap ili su zainteresovani da saznaju sve o pokretanju sopstvenog biznisa, a prisustvo je besplatno.

Prisutni će imati priliku da pitaju sve što ih interesuje o tehnološkom preduzetnistvu, kao i pozicioniranju na tržištu u strateškom i marketinškom smislu.

StartLabs svakog meseca okuplja članove startap zajednice u Srbiji, gde se preduzetnici upoznaju, razmenjuju svoja iskustva i savete o upuštanju u izazove startap biznisa.

Leave a Reply