Događaji

Stručni skup: RFID tehnologija u praksi

Privredna komora Beograda, Udruženje informatičke delatnosti u saradnji sa SDD ITG i partnerima organizuje poslovno-stručni skup: RFID TEHNOLOGIJA U PRAKSI sa prezentacijom hardvera i softvera za upravljanje sistemima sa implementiranom RFID tehnologijom. Skup će biti održan u četvrtak, 07. oktobra 2010. godine u 10.30 časova, u sali na IV spratu, Kneza Miloša 12.

SDD Information Technology Group d.o.o., Beograd, je privatno preduzeće koje se od 2001. godine bavi istraživanjem, razvojem, proizvodnjom i prodajom specijalizovanih hardversko-softverskih sistema. Misija ovog preduzeća je rešavanje kompleksnih tehničkih problema klijenata kroz isporuku savremene opreme, funkcionalnih programskih paketa i pružanje kvalitetnih usluga.

Odgovarajući na zahteve naših klijenata iz zemlje i sveta, SDD ITG je razvio brojne standardne proizvode na bazi RFID tehnologije iz oblasti kontrole pristupa, registracije radnog vremena, naplate karata u javnom prevozu, kontrole točenja goriva, logistike, označavanja proizvoda, obeležavanja domaćih životinja, automatske identifikacije vozila, kontrole pristupa u sportskim objektima, upravljanja radom međumesne/prigradske autobuske stanice.

Mole se zainteresivani  da svoje prisustvo potvrde Udruženju informatičke delatnosti Privredne komore Beograda, na telefon 011/2645-333 ili putem e-maila [email protected]

Leave a Reply