Događaji

Studenti Fakulteta tehničkih nauka pobedili na 3. PR takmičenju

Na 3. PR takmičenju studenata Vojvodine prvo mesto osvojila je ekipa „PRojektuj se!“, koju su činili studenti sa Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu. Angela Sladić, Snežana Milović, Jasmina Dobrilović, Ivana Petaković i Mila Munćan bile su najuspešnije u prezentaciji pred žirijem i u jakoj konkurenciji u finalu zauzele su prvo mesto.
Druga je bila ekipa „Mali zeleni“ sa Fakulteta za menadžment u Sremskim Karlovcima i Akademije umetnosti u Novom Sadu, dok je treće mesto osvojila ekipa „PRijatelji“ sa Fakulteta za pravne i poslovne studije u Novom Sadu. Četvrto mesto pripalo je ekipi „Krava muzara“ u kojoj su nastupili studenti sa Ekonomskog fakulteta u Subotici, dok je peto mesto u finalu osvojila ekipa „Otisak“ sastavljena od studenata sa Filozofskog fakulteta u Novom Sadu.

Stručni žiri u sastavu Ivan Jakšić, Marijeta Lazor, Danilo Koprivica, Srba Jovanović i Sonja Konakov imao je težak zadatak da oceni javne prezentacije timova, a koliko su imali težak zadatak svedoči i mala bodovna razlika koja je na kraju odlučivala konačan plasman ekipa.
Za sve učesnike finala, koje je juče održano na Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, obezbeđeni su prigodni pokloni, a svi članovi prvoplasiranog tima nagrađeni su digitalnim fotoaparatima, kao i sa mesec dana prakse sa EXIT PR timom i radom u Press centru tokom ovogodišnjeg festivala. Drugoplasirana ekipa osvojila je komplet ulaznica za EXIT festival, a trećeplasirana učešće na međunarodnoj PR konferenciji. Svi učesnici završnice nagrađeni su stručnom literaturom iz oblasti odnosa s javnošću.
Na 3. PR takmičenje studenata Vojvodine „PRimer 2012″ prijavila se 31 ekipa odnosno 132 takmičara sa ukupno 11 državnih i privatnih visoko-obrazovnih institucija u Novom Sadu i okolini.

Leave a Reply