Događaji

Symantec organizuje “Symantec Day” po prvi put u Srbiji

Symantec, globalni lider na polju bezbednosti, skladištenja i rešenja za sistemsko upravljanje podacima, održaće po prvi put u Srbiji, 20. novembra u Beogradu, događaj iz oblasti tehnologije „Symantec Day“. Tokom „Symantec Day“ događaja, Symantec će predstaviti svoja vodeća rešenja na polju upravljanja informacijama i bezbednosti za mala i velika preduzeća iz celog regiona.

symantec

“Symantec čini da svet bude bezbednije mesto pomažući ljudima, kompanijama i državama štiteći i upravljajući njihovim informacijama, tako da oni mogu da se fokusiraju na ostvarivanje svojih ciljeva. Symantec portfolio proizvoda je posebno kreiran za današnja heterogena IT okruženja”, rekao je Karsten Tomson, generalni direktor, Midis grupe, zvaničnog predstavnika za Symantec proizvode i usluge i dodao: „”Symantec Day” je idealna platforma da uključimo naše klijente i donosioce odluka iz celog regiona i razgovaramo o zaštiti informacija i trendovima na polju bezbednosti.“
Symantec je fokusiran na usklađivanje rešenja u ispunjavanju tri ključne potrebe korisnika:
· pojednostavljivanje produktivnosti i zaštite u kući i na poslu,

· održavanje poslovanja bezbednim i usaglašenim,

· održavanje poslovnih informacija i aplikacija u radu i nesmetanom funkcionisanju.

Symantec rukovodioci iz EMEA regiona i Symantec klijenti u Srbiji, predstaviće tokom dana detaljan uvid i svoja iskustva u radu sa rešenjima za zaštitu od gubitka podataka, šifrovanje podataka i bezbednosna poslovna IT rešenja za kompanije.
Neki od ključnih Symantec govornika će biti Andreas Zengel, EMEA Solution Lead Data Loss Prevention i Andy Qualtro – Product Specialist Account Manager – koji će pored prezentovanja na navedene teme, voditi i sesije okruglih stolova.

Leave a Reply