Događaji

TECHNOBANK 2011

ASIT, zajedno sa resornim Ministarstvima Republike Srbije, Narodnom bankom Srbije, Udruženjem banaka Srbije i Privrednom komorom Srbije, kao i sa vodećim poslovnim bankama, organizuje JEDANAESTU Konferenciju i Izložbu TECHNOBANK 2011 – BANKARSKE TEHNOLOGIJE

Konferencija će se održati 13. i 14. aprila, 2011, u Hotelu CONTINENTAL, Beograd, Srbija, a o tvaranje će biti u sredu, 13. aprila 2011. godine u 09:00 časova.

Prošlogodišnji Technobank je predstavio nova regionalna rešenja u oblasti bankarskih tehnologija kao što su dublja segmentacija korisničkih baza podataka i korišćenje novih kanala za CRM. Pokazana su nova core banking rešenja, a obrađena je i tema optimizacije i automatizacije poslovnih procesa (BPA).

Godina pred nama će zahtevati dalje inovacije u oblasti novih proizvoda i servisa uz korišćenje novih tehnologija kao što su beskontaktne tehnologije NFC, korišćenje mobilnog telefona kao sredstva plaćanja, mass transit sistemi, loyality šeme za više trgovaca, cloud computing, IT outsourcing, nova document menadžment rešenja i slično, tako da i ove godine očekujemo puno izlagača i posetilaca.

Iz tih razloga je organizator – ASIT odlučio da zadrži prošireni opseg Konferencije Technobank u pokrivanju jedne šire oblasti bankarskih tehnologija. I ove godine će sadžaj Konferencije biti atraktivan, upotpunjen izlaganjem eksperata iz inostranstva koji će nam približiti neke globalne trendove.

Kao i ranijih godina, specijalizovani forum – CARD FORUM & EXPO 2011, potpuno posvećen platnim transakcijama putem bankarskih kartica i podržanim ICT tehnologijama u Evropi i svetu, biće održan tokom Technobank Konferencije.

Ovogodišnji CARD FORUM & EXPO 2011 će pokriti najvažnije aspekte kontaktnih i beskontaktnih platnih sistema na bazi smart kartica, uključujući specijalnu sesiju i Okrugli sto:

“Može li NFC (near field communication)
postati novi standard za plaćanja i zašto?”

Leave a Reply