Događaji

TeleGroup dobitnik Nagrade Privredne komore Srbije za 2010. godinu

Kompanija TeleGroup d.o.o. Beograd je dobitnik ovogodišnje Nagrade za postignute rezultate u privređivanju kao i doprinos razvoju i unapređenju privrede Republike Srbije, koju tradicionalno dodeljuje Privredna komora Srbije. Nagradu će uručiti predsednik Komore, gospodin Miloš Bugarin, na svečanoj sednici Skupštine Privredne komore Srbije, 17. decembra 2010. godine u 13 časova u velikoj sali Komore u Resavskoj ulici broj 15.

Nagradu za značajne privredne rezultate će, ispred kompanije TeleGroup, primiti predsednik Milomir Gligorijević. Uručivanje nagrada će biti obavljeno u drugom, svečanom delu sednice Skupštine na kojoj će biti prisutni kako nagrađeni u 2010. godini tako i predsednik Vlade Republike Srbije dr Mirko Cvetković, guverner Narodne banke Srbije dr Dejan Šoškić zatim članovi Upravnog odbora i Poslovnog saveta, ali i predsednici regionalnih privrednih komora Srbije.

Godišnja Nagrada Privredne komore Srbija je ustanovljena još davne 1969. godine sa ciljem da istakne privredna društva i pojedince, koji su dobrim rezultatima i dobrim radom obeležili godinu za koju se nagrada dodeljuje.

Leave a Reply