Događaji

TeleGroup poneo prestižno priznanje Regionalni Biznis Partner 2011

Prema oceni stručnjaka, Telegroup d.o.o Beograd, kao kompanija koja je postigla izuzetne rezultate u oblasti informaciono – komunikacionih mreža i sistema, je među drugim uspešnim kompanijama iz regiona proglašena za dobitnika ovogodišnje nagrade „Regionalni Biznis partner 2011“. Svečana dodela nagrada održaće se 23. juna u hotelu Continental u Beogradu sa početkom u 18 časova.

TeleGroup Beograd se već 10 godina uspešno bavi integracijom telekomunikacione i energetske infrastrukture, implementacijom informaciono – komunikacionih (ICT) rešenja i softverskih aplikacija namenjenih različitim kategorijama poslovnih korisnika. Realizujući projekte u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Crnoj Gori i Bugraskoj za telekom operatere, servis provajdere zatim korisnike iz vladinog, javnog i finansijskog sektora, TeleGroup je danas sertifikovani partner najznačajnih svetskih proizvođača ICT i industrije energetike kao što su Motorola, Alcatel – Lucent, Cisco, IBM, Microsoft, Ericsson, Polycom, Nice, Aastra, 3M, Tyco Electronics, Siemens, Schneider Electric, PLP Apresa i drugi.

Osim značajnih poslovnih rezultata, TeleGroup Beograd je i ove godine pokazao da je neizostavan deo poslovnih aktivnosti uočavanje potreba korisnika i kreiranje tehnoloških rešenja koja će im omogućiti bolje i efikasnije poslovanje. Ovaj poslovni pristup nagrađen je povećanjem broja korisnika u svim segmentima profesionalnih usluga – inženjering telekomunikacione i energetske infrastrukture, isporuka i implementacija sistema za objedinjene komunikacije, IT rešenja, prateće opreme i održavanja svih sistema iz TeleGroup portfolija.

Ponosni smo što nas je poslovni sektor prepoznao kao kompaniju koja tehnologiju koristi kao sredstvo za povećanje ukupnog životnog standarda zajednice u kojoj je poslovno prisutna i zahvaljujemo se na nagradi koja je za nas motiv da i dalje stvaramo vrednosti za bolju i svetliju budućnost regiona.

Nagrada „Biznis partner“ koju dodeljuje Mass Media International, osmišljena je sa ciljem da skrene pažnju javnosti i promoviše kompanije i institucije koje se u svom poslovanju rukovode visokim profesionalnim standardima i jasnim etičkim normama iskazujući, pri tom, dobre poslovne rezultate.

Leave a Reply