Događaji

TeleGroup poneo prestižno priznanje regionalni BIZNIS PARTNER 2011

Na osnovu predloga poslovnih partnera i rezultata nezavisnih istraživanja, komisija je donela konačnu odluku da ove godine, kompaniji TeleGroup d.o.o Beograd dodeli regionalnu nagradu BIZNIS PARTNER 2011 za izuzetne poslovne rezultate u oblasti informaciono – komunikacionih tehnologija, visok stepen profesionalizma i etičnosti u odnosu na sve interesne grupe I naravno za vođenje računa o interesima šire društvene zajednice i zaštiti životne sredine.

Svečana dodela nagrada će se održati 23. juna 2011. godine u hotelu Continental Beograd, uz prisustvo ostalih laureata, poslovnih partnera, uglednih privrednika, predstavnika vlade, članova diplomatskog kora I neizostavnih predstavnika medija i ličnosti iz javnog i kulturnog života.

Nagrada BIZNIS PARTNER je ustanovljena 1995. godine sa ciljem da se skrene pažnja javnosti na uložene napore, postignute uspehe i pozitivan doprinos kompanija u negovanju dobrih poslovnih običaja, poštovanja poslovne etike i morala i uvažavanja poslovnih partnera, klijenta i potrošača.

Leave a Reply