Događaji

TeleGroup predstavio Motorola Enterprise Mobility portfolio

Ovaj događaj je TeleGroup organozovao u saradnji sa stručnjacima kompanije Motorola koji su predstavili kompletan Motorola Enterprise Mobility portfolio. Tom prilikom su istakli da poslovanje savremenih kompanija podrazumeva radnu snagu koja je u pokretu i da ključ uspeha i konkutrentnosti kompanija leži u prikupljanju i obradi podataka na samom mestu odvijanja poslovne aktivnosti.

TeleGroup je u novembru mesecu postao sertifikovani ‘Authorized Reseller’ za Enterprise Mobility program kompanije Motorola koji obuhvata mobilne računare, bar-kod skenere, RFID sisteme i opremu za WLAN. Uspešnu saradnju sa kompanijom Motorola, TeleGroup je započeo još 2008. godine kada je stekao status autorizovanog distributera za funkcionalne radio sisteme za tržišta Srbije i Crne Gore, a u 2011. godini značajno je proširio saradnju pružanjem usluga i u oblasti Enterprise Mobility programa. Danas TeleGroup regionalnom tržištu nudi zaokružen portfolio Motorola proizvoda i usluga.

Na ovoj prezentaciji su predstavljeni trenutno aktuelni modeli mobilnih računara u EDA i industrijskom segmentu kao što su svima poznati MC55, MC65, MC75 i naslednik najprodavanije serije MC9000 – MC9190-G. Takođe je prikazan i spektar bar-kod 1D i 2D skenera, RFID sistema i opreme za WLAN sa naprednom WiNG tehnologijom patentiranom od strane Motorole. U drugom delu programa je izneto Motorolino viđenje mobilnog radnika, njegove potrebe u sadašnjosti i u budućnosti.

Posetioci su imali priliku da testiraju izloženu opremu, a posebnu pažnju privukao je Motorola Enterprise tablet uređaj namenjen za rad u industrijskom okruženju čija se prodaja planira za početak naredne godine, a premijernu demonstraciju u Srbiji je imao upravo na događaju organizovanom u partnerskoj saradnji kompanija TeleGroup i Motorola.

Specifičnost Enterprise Mobility rešenja jeste to što imaju široku primenu u proizvodnji, magacinskom poslovanju, logistici, distribuciji, poštanskom saobraćaju, prodaji, zdravstvenoj zaštiti, energetici, ali su izuzetno zastupljena i u vladinom sektoru naročito u vojsci i policiji. Motorola Solutions Enterprise Mobility rešenja su na svetskom tržištu prepoznata kao najpozdanija i najkvalitetnija, a Motorola kao lider u proizvodnji uređaja i razvoju specijalizovanih aplikacija.

Leave a Reply