Događaji

TeleGroup – sistem integrator na NATO vojnoj vežbi “Združeni napor 2009”

U okviru NATO vojne vežbe – „Združeni napor 2009.“, koja će se održati u kasarni Kozara u Banja Luci (Republika Srpska), dana 15.9.2009. kompanija TeleGroup d.o.o. predstaviti ICT rešenja i sisteme namenjene isključivo vojnim snagama.

Prezentacija će se održati u dva termina: od 10 – 11h, i od 16-17h, kako bi sve zemlje učesnice vojne vežbe imale priliku da pogledaju šta je to TeleGroup novo omogućio u ovoj specifičnoj oblasti telekomunikacija.

Reč je o smotri telekomunikacionih rešenja NATO članica, gde je TeleGroup pored oštre konkurencije, izabran za kompletnog sistem integratora.

Ogromno iskustvo koje smo stekli radeći na projektima modernizacije komunikacionih sistema Vojske Srbije i Vojske Republike Srpske, omogućava nam da, sa puno znanja, pažnje i razumevanja specifičnih potreba vojske, predstavimo kompletna rešenja za prenos govora i podataka baziranih na najsavremenijoj (Ericsson – Aastra) platformi. U cilju što bolje promocije kako kvalitetnog proizvoda i usluge, drago nam je što smo uspeli da izborimo poziciju kompletnog sistem integratora koji će NATO članicama učesnicama vežbe predstaviti najkvalitetnije proizvode svetskih kompanija kakve su Aastra, Motorola i EMC2 – kazala je direktorka marketinga kompanije TeleGroup Diana Gligorijević.

Pored toga kompanija TeleGroup će predstaviti atraktivne Motorola TETRA i MOTOTRBO sisteme, koji ispunjavaju najviše standarde vojnih korisnika na polju visokospecijalizovanih radio komunikacija i ispunjavaju najvažnije kriterijume od enkripcija glasa i podataka, organizacija grupne komunikacije, individualnog uspostavljanja veze, davanja prioriteta različitim koisnicima i predviđenim nivoima, organizacije poziva u slučaju opasnosti pa do pouzdanog prenosa podataka i slike i GPS lociranja učesnika.

Važno je dodati da će kompanija TeleGroup predstaviti rešenja za podršku i upravljanje pouzdanim i fleksibilnim informacionim infrastrukturama američke kompanije EMC2 koji su prihvaćeni kao NATO standard.

Leave a Reply