Događaji

TELFOR 09 Konferencija – ComTrade demonstrirao svoje TELCO projekte

Kompanija ComTrade IT Solutions and Services učestvovala je manifestaciji TELFOR 09, koja je po sedamnaesti put održana od 24. do 26. novembra 2009. godine u Sava Centru u Beogradu.

I ove godine, na TELFORu su se okupili stručnjaci iz oblasti telekomunikacija i informacionih tehnologija, koji su koji su razmatrali sva relevantna pitanja telekomunikacija: tehnička, razvojna, regulatorna i ekonomska, pitanja proizvodnje opreme, usluga, servisa i funkcionisanja sistema. Naša kompanija predstavila je dve studije slučaja, i to za projekte u kompanijama Promonte u Crnoj Gori i u Vodafonu, vodećem evropskom operateru.

Uvodna predavanja o kompaniji i TELCO rešenjima iz ponude kompanije ComTrade IT Solutions and Services održali su Aleksandra Popović i Vladimir Plemić.

Predavanje „Uspešna implementacija CRM projekta u kompaniji Promonte“ održao je kolega Dejan Pervulov. On je objasnio na koji način je implementacija Oracle Siebel CRM-a pomogla kompaniji Promonte u Crnoj Gori da kvalitetnije upravlja, sinhronizuje i koordinira podatke o svojim klijentima, i tako postigne značajnu prednost nad konkurencijom.

Predavanje „Taking your Online Channel to the next level: the right offer for the right customer“ održao je Chrystian Barragan Quintero. U svom predavanju, on je detaljnije objasnio kako je vodeći evropski operator Vodafone uvođenjem i unapređenjem rešenja za on-line prodaju omogućio brojne pogodnosti za svoje pretplatnike i smanjio troškove poslovanja.

Leave a Reply