Događaji

Tesco na 2. Retail IT Summitu u Hrvatskoj

Gabor Horvath, Generalni Menadžer logistilčkog centra Tesco-a u Mađarskoj, pred sam dolazak na 2.Retail IT Summit u Hrvatkoj kaže da od samita očekuje bliži uvid u poslovanje kolega u komšiluku.

„Na licu mesta se najbolje upoznaje tržište. Očekujem da na 2.Retail IT Summit-u u Hrvatskoj steknem bolju sliku o inovacijama, kretanju, tendencijama i praksi kada je tržište maloprodajne industrije u komšiluku u pitanju”, rekao je Horvath, i dodao: „Nadam se da ću pronaći i neka nova rešenja koja Tesco nije implementirao”.

Predstavnik Tesco-a, jednog od 3 najveća retailera u svetu, Gospodin Horvath, koji će biti specijalni gost 2. Retail IT Summit-a u Hrvatskoj, ima 15 godina iskustva u korporatvnom menadžmentu, projekt menadžmentu, logistici, kontoli kvaliteta kao i u mnogim drugim oblastima vezanim za nove informacione tehnologije.

Takođe i u prodaji, ali i u upravljanju 180 maloprodajnih objekata. U Tesco-u radi od 2000. Godine na mestu generalnig menadžera logističkog centra u Mađarskoj.

Na 2.Retail IT Summitu u Hrvatskoj, koji će se održati u hotelu Antunović u Zagrebu, 14. 10., gospodin Horvath će se predstaviti temom „Tesco Innovation in Retail” u okviru koje će predstaviti poslovanje Tesco-a kroz brojne inovacije, među kojima su i self checkout sistemi ali i kako Tesco razvija „zelene” tehnologije u maloprodaji i logistici.

Leave a Reply