Događaji

Treća iFRONT konferencija posvećena poslovanju preko interneta

9. juna 2011. godine u pozorištu Madlenianum, u Beogradu biti održana treća međunarodna iFRONT konferencija (www.ifront.rs), posvećena poslovanju preko interneta.  I ove godine, iFRONT konferencija će otvoriti sledeća pitanja: kako započeti internet biznis, pospešiti mehanizme prodaje preko Interneta, investirati u web marketing i razviti aplikacije koje povezuju internet i mobilnu telefoniju.

Lista govornika na ovogodišnjem iFront-u je izuzetno zanimljiva:
– Konstantin Guericke, ko-osnivač socijalnog softvera LinkedIn. Konstantin je, između ostalog, uspeo da pribavi ovom servisu prvih 6.000.000 korisnika.
– Daniel Clemens, Business Manager, Google. On će govoriti o najnovijim poslovnim strategijama kompanije Google kao i za koju vrstu startup-a je Google sada najviše zainteresovan.
– Dr. Barney Pell, stručnjak za lokalno pretraživanje servisa Bing, koji je razvila firma Microsoft. Dr. Pell, je godinama radio u agenciji NASA kao tehnološki lider preneće publici znanje u oblasti tehnologija pretraživanja.
– Adrian Scott, jedan je od prvih investitora u Napster, a razvio je i softver Ryze, koji je direktno uticao na MySpace i Facebook. On trenutno razvija start-up CoderBuddy, namenjen publikovanju aplikacija za Google App Engine.

Ostali govornici na iFRONT 2011 konferenciji:
• Rade Mačković, osnivač i direktor, Omnicom Solutions d.o.o.
• Ilija Studen, osnivač, a51 d.o.o.
• Vladimir Novaković, direktor, B92.net
• Jovan Protić, direktor, Blic online
• Aleksandar Čabrilo, direktor, Mreža Poslovnih Anđela Srbije – SBAN
• Berislav Lopac, osnivač, Mreža Poslovnih Anđela Hrvatske – CRANE

Ovo je prilika da upoznate predstavnike najvećih svetskih i domaćih kompanija, steknete značajne kontakte i ostvarite potencijalnu saradnju.

Registracija:
Ukoliko se registrujete do 1. juna 2011. možete uštedeti 50 evra. Cena kotizacije do 1. juna iznosi 149 evra, a posle 1.juna, 2011. cena je 199 evra. Registraciju možete obaviti na sajtu iFRONT konferencije

Leave a Reply