Događaji

U Hotelu Hyatt Regancy kompanija Alcatel-Lucent održala COMMUNICATION DAY

Kompanija Alcatel-Lucent organizovala je po treći put Communication Day u okviru koga su svi prisutni mogli da se bolje upoznaju sa savremenim dostignućima ALCATEL-LUCENT-ove TEHNOLOGIJE NA DODIR. U posebno opremljenom demo prostoru, stručnjaci ove kompanije predstavljali su IT rešenja, odgovarali na pitanja prisutnih i kroz demonstraciju pojasnili način funkcionisanja i mogućnosti implementacije ovih rešenja.

Demonstracija je osmišljena u četiri zasebna modula koji imaju zajedničku filozofiju: pozitivni uticaj tehnoloških inovacija na ljude i njihov svakodnevni život. Najveća pažnja je posvećenja rešenjima koja su namenjena dobrobiti čovečanstva kao i o interaktivnoj, inteligentnoj tehnologiji sa pozitivnim efektima na duže staze. U Srbiji, Alcatel-Lucent je glavni provajder telekomunikacionih rešenja i ima složenu aktivnost, koja se sastoji iz istraživanja i razvoja, projektovanja, instalacije, održavanja i konsultacija.

O kompaniji Alcatel-Lucent

Alcatel-Lucent (Euronext Paris i NYSE: ALU) je verni partner pružalaca usluga, preduzeća i vlada širom sveta, a obezbeđuje rešenja koja pružaju usluge za glas, podatke i video-komunikaciju krajnjim korisnicima. Kao lider u fiksnoj, mobilnoj i konvergiranoj širokopojasnoj mreži, IP tehnologijama, aplikacijama i uslugama, kompanija Alcatel-Lucent je neprikosnovena u tehničkoj i naučnoj ekspertizi u Bell Labs, jednom od vodećih centara u inovacijama u industriji telekomunikacija. Radeći u više od 130 zemalja kao najiskusnija organizacija za pružanje globanih usluga, Alcatel-Lucent je lokalni partner sa globalnim dometom. Alcatel-Lucent je u 2007. godini imao prihod od 17.8 milijardi evra, a sedište firme se nalazi u Francuskoj, sa izvršnom kancelarijom u Parizu. Za više informacija o kompaniji Alcatel-Lucent možete posetititi stranicu: http://www.alcatel-lucent.com

Leave a Reply