Događaji

U susret TEDx konferenciji u Srbiji: Učestvujte na konkursu za najzanimljiviju fotografiju

Do TEDx konferencije ostalo je još samo nekoliko dana, a dok čekamo na originalne teme i predavače, zainteresovani se mogu zabaviti učestvujući u zanimljivom konkursu koji je pokrenuo tim TEDxZemunED, kako bi što više proširili duh TEDx-a u Srbiji.

 

Naime reč je o konkursu za najinspirativniju fotografiju sa logoom TEDxZemunED. Sve je vrlo jednostavno – potrebno je samo da se učesnici fotografišu sa logoom TEDxZemunED na nekoj zanimljivoj lokaciji i pošalju sliku na mejl [email protected]. Svaka poslata fotografija ubrzo će se naći na društvenim mrežama, a najinspirativnija od njih će dobiti ukusnu nagradu –  Foodpanda će dostaviti večeru na kućni prag pobednika.

Neki ljubitelji TEDx-a su se već priključili konkursu, pa je TEDxZemunED do sada putovao po raznim zanimljivim destinacijama. Fotografije su stizale sa najudaljenijih mesta u svetu kao što je najviši vrh Afrike Kilimandžaro, Nambija, Majami, Buenos Aires i drugi. Neke od fotografija koje su stigle na konkurs možete pogledati ovde.

 

Osim pobednika, još neki učesnici će biti obradovani posebnim nagradama, kao i paketima sponzora, a šta se unutra nalazi otkriće se uskoro. Više informacija o konkursu dostupno je na sledećem linku.

 

Da bi se što više proširio duh TEDxa, pripremljena je još jedna zanimljiva akcija. Foodpanda će svim ljubiteljima TEDx-a pokloniti 300 dinara popusta na sve porudžbine plaćene onlajn (karticom). Dovoljno je samo da ukucaju kod TEDxZemun, prilikom poručivanja hrane na sajtu www.foodpanda.rs. Akcija će trajati od srede, 10. septembra do utorka, 16. septembra.

Da podsetimo, edukativni TEDx, jedna od svetski poznatih konferencija, zakazana je za 13. septembar u Madlenijanumu. Prijave za predstojeću TEDx konferenciju u Srbiji traju do srede, 9. septembra. Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem sajtawww.tedxzemuned.net, na sledećem linku.

Leave a Reply