Događaji · Video igre

U susret World Cyber Games-u 2010.

Kvalifikacioni mečevi zakazani su za prvi dan manifestacije sa početkom u 10h, dok je drugi dan rezervisan za finale nacionalnog takmičenja, kada ćemo saznati ko je šestorka koja će Srbiju predstavljati na svetskom finalu u Los Andjelesu krajem septembra.

Kako bi se dobro zabavili, kako oni igrači koji se nisu kvalifikovali za oficijelno World Cyber Games takmičenje, tako i posetioci u okviru hale BelExpo Centra, biće organizovano puno raznovrsnih zabavnih sadržaja.

Partner manifestacije, kompanija CoolerMaster u saradnji sa organiyatorom World Cyber Games-a Srbija je pre nekoliko nedelja pokrenuo akciju IsCOOLERajte svoje staro kućište. Svi oni kojima je dosadilo staro kućište uz malo mašte mogli su postati vlasnici novog CM590 kućišta. Sve što je bilo potrebno jeste da se pošalju zanimljive fotografije starog “oklopa”, a pet najmaštovitijih, ujedno i najsrečnijih biće gosti na nacionalnom finalu gde će preuzeti svoje poklone.

Što se dodatnih neoficijalnih takmičenja tiče, ove godine će se drugog dana manifestacije sa početkom u 13h turnir u Pro Evolution Soccer-u za sve one koji se prijave na lokalnom sajtu http://www.wcg-adria.com/serbia. Istog dana u 17h održaće se i turnir u boksu za novinare na Wii konzoli, pri čemu je glavna nagrada jedan od novijih monitora full HD rezolucije, Samsung B2230N.

Na štandu kompanije HP, pored upoznavanja sa najnovijim proizvodima, svi posetioci World Cyber Games-a moći će da se okušaju i u kvizu znanja i provere koliko poznaju informacione tehnologije. Pobednik kviza dobiće prenosivi računar HP G62-a 10EM.

Pred nama je vikend World Cyber Games-a koji donosi uzbudljive gaming susrete, niz zanimljivih iznenadjenja na štandovima partnera, šansu da se osvoji po neka nagrada, kao i priliku da se potpuno besplatno oprobaju u nekoj od igara na Nitendo Wii konzolama.
Ulaz će biti besplatan za sve posetioce!

Leave a Reply