Događaji

Udžbenici za mlađe osnovce dostupni i preko interneta

Udžbenici Kreativnog centra za učenike nižih razreda osnovnih škola mogu se naručiti i preko interneta, saopštio je danas internet sajt E korpa.

Sajt www.ekorpa.com nudi onlajn prodaju udžbenika Kreativnog centra od prvog do šestog razreda, pojedinačne udžbenike i komplete knjiga za mlađe razrede osnovnih škola. “Osim osnovnih udžbenika za predmete kao što su matematika, srpski jezik, svet oko nas (priroda i društvo), muzička i likovna kultura, Kreativni centar i E korpa nude i dodatne pripručnike – školske atlase, Matematički rečnik, Jezičke školice, Matematičke stepenice”, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da osim udžbenika i celokupnog programa Kreativnog centra preko www.ekorpa.com online kupci imaju na raspolaganju 10.000 artikala različitih prodavnica od kozmetičkih proizvoda, preko knjiga do elektičnih aparata. U saopštenju se navodi da su cene proizvoda na tom sajtu iste ili niže nego u prodavnicama, a jedini dodatni trošak je naknada za jednu od tri kurirske službe, koje dostavljaju naručene proizvode.

Leave a Reply