aisec-ns
Događaji

Upoznaj kulturu, stekni prijatelja i osvoji besplatnu praksu

Ovog leta, studentska organizacija AIESEC pruža sjajnu priliku svim zainteresovanima da nauče nešto novo, upoznaju različite kulture, unaprede svoje znanje engleskog jezika, pa čak i da osvoje besplatnu praksu.

U pitanju je „Hosting program”, koji podrazumeva nalaženje mesta za boravak studentima volonterima koji iz raznih zemalja sveta dolaze u Novi Sad.

aisec-ns

 

AIESEC poziva sve mlade koji su zainteresovani da u svoj dom prime maksimalno dva strana studenta, na period od 3 nedelje ili od 6 nedelja da se prijave, a zauzvrat dobijaju bogato iskustvo, nova znanja o različitim kulturama sveta, ali i šansu da dobiju besplatnu inostranu praksu u organizaciji AIESEC-a sledeće godine.

Link za prijavljivanje: https://podio.com/webforms/4305029/337482

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih kroz ostvarivanje pozitivnog uticaja na društvo. Prisustvom u 117 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata i svojim programima internacionalnih praksi i organizovanjem humanitarnih, edukativnih i ekoloških projekata pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

Leave a Reply