Događaji

Viva vox na otvaranju Sinergije 12

mbasador SAD u Beogradu, gospodin Majkl Kirbi, predsednik kompanije Majkrosoft za region centralne i istočne Evrope, gospodin Don Grantam, generalni direktor kompanije Majkrosoft u Srbiji, gospodin Jugoslav Pirić, kao i visoki predstavnici Vlade Republike Srbije, govoriće na svečanoj ceremoniji otvaranja konferencije Sinergije 12, najveće IT konferencije u jugoistočnoj Evropi.

Čitavu ceremoniju, koja počinje u utorak, 23. oktobra u 20 časova, u velikoj sali beogradskog centra “Sava”, svojim nastupom uveličaće i jedinstveni hor na ovim prostorima, Viva vox. Don Grantam, predsednik Majkrosofta za region centralne i istočne Evrope, u svom obraćanju će se osvrnuti na proizvode koje je ova kompanija nedavno plasirala na tržište, i najaviti nov talas inovacija. Gospodin Grantam će govoriti i o budućim usmerenjima kompanije, kao i razlozima zbog kojih je Cloud platforma zauzela centralno mesto u IT industriji.

Prema rečima direktora marketinga kompanije Majkrosoft za južni Balkan, gospodina Borka Kovačevića, posetioci će na predstojećoj konferenciji koja je zakazana za 23. i 24. oktobar biti u prilici da se upoznaju sa velikim brojem novih tehnologija koje dolaze na srpsko ali i svetsko tržište.

“Kao i svake godine, posetioci Sinergije će biti u prilici da čuju predavanja velikog broja priznatih IT stručnjaka iz regiona, ali i naše centrale u Redmondu. Program tokom kojeg će biti predstavljene sve novine iz Majkrosofta podeljen je na pet koncepcijskih celina: Database i Business Intelligence, Development Tools & Technologies/Windows Azure platform, Office 365,Office & Sharepoint/ Excange and Lync/ Dynamics ERP & Dynamics CRM, Windows Client & Windows Phone i Server,Management Tools & Secutirty . Na taj način, posetioci će tokom dva veoma ispunjena dana biti u prilici da prema svojim pretenzijama odaberu predavanja kojima će prisustvovati.” – zaključio je Kovačević

Leave a Reply