Događaji

VMware VForum 2010

U organizaciji kompanije Arrow ECS Internet Security, 08.septembra 2010. će, u hotelu Continental, biti održan VMware VForum 2010, celodnevni interaktivni događaj u okviru kojeg će učesnici imati priliku da saznaju novosti iz sveta virtualizacijskih tehnologija i infrastrukturalnih rešenja, od renomiranih VMware stručnjaka, a i od kompanija korisnika usluga i rešenja.

Čućete iskustva kompanija i renomiranih stručnjaka koji će govoriti i o svojim virtualizacijskim rešenjima u svim područjima, od desktop računara do data centra. Zamislite dan kada IT više neće većim delom biti usmeren na održavanje postojećeg stanja, već će postati pokretačka sila produktivnosti i inovacije – pomoći u rastu vašeg poslovanja. Zamislite pritom potpunu optimizaciju financijskih resursa na području IT-a, pri čemu će zaposleni svoju energiju moći da usmere prema drugim zadacima, a biće ostvarena i ušteda na energiji.

VMware i njegovi partneri vodiće prisutne i svet virtuelizacije. Od desktop računara do data centra, sve do cloud computinga. Ne propustite svoju priliku da pokrenete promene i uverite se kako VMware pruža najpouzdanija, najfleksibilnija i najdinamičnija rešenja na svetu u području virtualizacijske poslovne infrastrukture

Informišite se o:
Izgradnji privatnog cloud-a spremnog za povezivanje s javnim cloud-om
Poboljšanju Business Continuity procesa uz pomoć virtualizacije
Transformaciji upravljanja svojim virtualiziranim data centrom
Desktopima kao Manage Services
Korištenju i pokretanju aplikacija bez konflikata

Leave a Reply