Događaji

Women in IT konferencija i radionice

29. novembra, Biznisnova – centar za proaktivno poslovanje, kompanija Smart d.o.o., Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu i Kulturni centar Novog Sada održali su prvi deo konferencije “Women in IT” posvećenu lepšem polu.

Prisutnim učesnicama konferencije koje se nalaze ili bi želele da uđu svet Informacionih tehnologija, predavanja su održale Rachel Ruvarac “Interkulturalna komunikacija i liderstvo”, Anita Matt “Uloga žena u IT biznisu”, Jelena Jovanović “Devojke nisu opasne” i Dragana Zmijanac “Porodica, karijera i druge sitnice – u potrazi za životnim balansom”. Kao gost iznenađenja bila je Marija Jelić, koja je prenela svoja iskustva i značaj konstantnog rada na ličnim znanjima i veštinama.

Kao deo konferencije “Women in IT”, 4. decembra, u kompaniji Smart d.o.o. bile su održane dve veoma posećene radionice. Prvu radionicu je održao Drago Orčić na temu “Poslovna korespondencija”, dok je drugu radionicu održao Milan Babić sa temom “Kreiranje i dizajn web sajta”.Galeriju fotografija sa konferencije i radionica možete pogledati na Facebook Fun stranicama Biznisnova i Smart doo Novi Sad.

Kao podrška konferenciji Women in IT, škola kompjutera Smart School odobrava 10% popusta svim budućim polaznicama koje uplatom u decembru rezervišu svoje mesto na najavljenim Smart kursevima koji će se održati u decembru tekuće godine, kao i u januaru i februaru 2015. godine. U pitanju su kursevi za programe iz MS Office paketa, web programerski i web dizajnerski kursevi, kao i kursevi iz grupe Osnove programiranja…

Leave a Reply