Događaji

Zajednički nastup Siemens-a i njegovih partnera na Sajmu tehnike 2010

Na ovogodišnjem Sajmu tehnike i tehničkih dostignuća, kompanija Siemens d.o.o. Beograd učestvovala je zajedno sa svojim poslovnim partnerima i tom prilikom predstavila najnovije proizvode i rešenja iz oblasti industrijske elektro-opreme.

Najzanimljivija je informacija da je firma Metal-produkt d.o.o., proizvođač mašina za obradu metala, kao i na nedavno održanom Sajmu građevine, dobila još jednu nagradu, i to Veliku nagradu Sajma tehnike KORAK U BUDUĆNOST iz oblasti Savremene tehnologije i materijali, za izloženu liniju koja profiliše prirubnice za ventilacione kanale. Mašina je automatizovana sa najsavremenijim Siemens SIMATIC ;programabilnim kontrolerom klase S7-1200, basic panelom, SINAMICS G frekventnim regulatorima i niskonaponskom opremom, koji obezbeđuju veliku produktivnost i fleksibilnost linije.

Siemens Solution Partner firma Mikro kontrol predstavila je svom štandu u Hali 1 uživo na 3 originalna demo panela Siemens rešenja u oblasti automatizacije, merno-regulacione opreme, niskonaponske opreme, pogonske tehnike i rešenja u oblasti HVAC sistema. Uz svakodnevno prisustvo inženjera iz naše divizije mnogobrojnim zainteresovanim klijentima prezentirano je kako funkcioniše Siemens DCS sistem PCS7, kompletna gama novog kontrolera SIMATIC S7-1200 i industrijska PROFINET komunikacija, kao i poslednje reference firme Mikro kontrol sa navedenim sistemima.

Na štandu firme Konvex, koja je zvaničan distributer kompanije Siemens d.o.o. Beograd, bila je izložena oprema iz oblasti instalacione tehnike – BETA program.

Rešenja u oblasti automatizacije HVAC sistema i pogonske tehnologije bila su predstavljena na štandu Siemensove partnerske firme Termovent Komerc, dok je firma Sobel izložila opremu pomenutog programa.

Leave a Reply