Događaji

Zavirite u budućnost IT zaštite danas

Privredna komora Beograda i Inter Engineering organizovali atraktivan poslovno-stručni skup

Inter Engineering, kompanija usko-specijalizovana za oblast IT zaštite i Privredna komora Beograda organizovali su 24. marta 2010 u Beogradu poslovno-strucni skup pod nazivom Bezbednost podataka i racunarskih mreža “Future of IT Security, prepared today”. Gospodin Josmaarten Swinkels, izvršni direktor Inter Engineering-a, pružio je auditorijumu sliku o aktuelnim pretnjama i njihovom uticaju na moderni digitalizovani biznis, kao i najnovijim rešenjima iz oblasti IT zaštite, kroz interesantnu i razumljivu prezentaciju.

Dokaz atraktivnosti predstavljene teme bila je puna sala koja je ugostila predstavnike razlicitih industrija. Inter Engineering je upoznao auditorijum sa modernim hakerskim metodama i alatima, a pažnja je posvecena i drugim izvorima i pravcima napada. Slušaoci su narocito bili iznena4eni statistikom koja se odnosi na štetu koju IT sistemu kompanije nanose njeni zaposleni, bilo da se radi o slucajnim ili namernim akcijama.

Sveobuhvatan pregled pomogao je ucesnicima skupa da bolje upoznaju rizike i izazove sa kojima se suocava svaka organizacija u globalnom okruženju prilikom pokušaja da zaštiti najvredniju aktivu danas – informacije. U drugom delu skupa, Inter Engineering je izložio deo impresivnog portfolia mocnih i efektivnih rešenja koja štite gotovo svaki aspekt IT sistema – Antimalware, Content Security, Strong Authentication, Intrusion Prevention, Patch Management, Endpoint Security, Log Management, Secure Backup i Physical Disaster Protection.

Inter Engineering je podelio sa posetiocima skupa deo bogatog znanja i iskustva stecenog tokom 20-godišnjeg rada na tržištu zaštite podataka i racunarskih mreža. Razlicita pitanja i diskusije koje su pokrenute nakon prezentacije pokazale su glad srpskog IT tržišta za profesionalnim, sigurnim partnerom koji poseduje kapacitet da pokrije gotovo svaku potrebu za IT zaštitom, pružajuci kvalitetna rešenja, usluge i konsalting, pracene efikasnom tehnickom podrškom.

Izuzetan uspeh prvog doga4aja koji je Inter Engineering organizovao u Srbiji ohrabruje nas da nastavimo sa ulaganjima u znanje i ekspertizu našeg tima, i da pružanjem dodatne vrednosti postojecim i potencijalnim partnerima i krajnjim korisnicima zaista budemo one-stop-Data- Security-shop.

One thought on “Zavirite u budućnost IT zaštite danas

Leave a Reply