ASUS GAMING CHALLENGE
Događaji

Završen ASUS Gaming Challenge

Između 7. i 9. Juna u tržnom Delta City, Novi Beograd, održana je do sad najveća gejmerska manifestacija pod nazivom ASUS Gaming Challenge. DOTA 2 je bila glavna atrakcija gejmera, a zvezde su bili članovi FNATIC tima, tj. jednog od najboljih tima na planeti.

Najpoznatiji overklokerski tim našeg regiona pod nazivom HW GURUS oborio je u subotu 8. junačak pet svetskih rekorda uz pomoć ASUS GTX770 DirectCU II OC grafičke karte, da bi u nedelju 9. juna potvrdili i obaranje svih 7 svetskih rekorda, sa čime su potvrdili da je ASUS GTX770 DirectCU II OC najbolja grafička karta koju novac može kupiti u tom segmentu.

ASUS GAMING CHALLENGE

ASUS GAMING CHALLENGE

 

Turnir u igri Dota 2 se igrao do kasno u subotu do kasno u noć, a završne mečeve su putem stream-a pratili mnogobrojni igrači i posetioci, kako na samom festivalu, tako i od kuće, zahvaljujući E-Frag organizaciji. Tim FNATIC nije imao lak zadatak, jer je sa jedne strane imao večite srpske rivale, a sa druge strane branili su svoje ime, reputaciju, boje svojih sponzora – pritisak je bio vidljiv tokom celog turnira. Isto tako naši timovi su imali motiv više – pobediti najbolje na svetu! Kada je prošla ponoć i kada se sve na kraju završilo posle 13 dati igranja, iskustvo je bilo na strani gostiju koji su se na kraju popeli na binu kao pobednici. Treće mesto je osvojila srpska ekipa NN, dok je drugo mesto je pripalo ekipi iNfernity.rs, dok je prvo mesto pripalo zvezdama ovogodišnjeg ASUS Gaming Challenge-a – čuvenoj ekipi FNATIC.

Leave a Reply