Događaji

Završen Gadget fest 2012

Juče je završen IT događaj sezone-Gadget Fest 2012. Posetioci su testirali neke od svojih omiljenih gadgeta današnjice i učestvovali u brojnim turnirima najpopularnijih video igrica.

Treći i poslednji dan Gadget Fest-a obeležilo je fantastično predavanje profesora doktora Milana Milosavljevića koji je napravio sponu između nekih od najvećih umova svetske istorije i savremenih tehnoloških dostignuća, govoreći na temu:” Šta Heraklitu i Edgaru Alanu Pou duguju napredni sistemi za zaštitu mobilnih telefona?”

Kultni časopis Nin predstavio je film ,,Još nešto za kraj” , o bigrafiji Steve-a Jobs-a. Veliku pažnju i poslednjeg dana je privlačila promocija najnovijeg Windows-a 8 na štandu Tehnomanije, kao i drugih IT proizvoda poslednje generacije.

null

U Samsung zoni je vladala najveća gužva, jer i dalje traje “Angry Birds” groznica, koja će šest najboljih igrača odvesti na evropsko finale u London.

Održan je i veliki turnir u video igri Tekken Tag Tournament 2 čiji je pobednik Vlada Stanković, predstavnik naše zemlje u Južnoj Koreji na nedavno održanom svetskom prvenstvu, na koje je njegov odlazak sponzorisala kompanija Computerland, jedan od naših izlagača. Nagrade za pobednike obezbedio je Microsystems sa brendom Silverstone.

Gadget Fest su zatvorili DJs Beat Maniacs, koji su oduševili sve prisutne, najavivši dobar provod i zanimljive sadržaje i za sledeću godinu.

Leave a Reply