Događaji

Završen PES turnir “Budi i ti Zvezda!”

Nakon dva dana uzbudljivih mečeva, Marakana je dobila svog šampiona

Pro Evolution Soccer 2009 okupio je veliki broj igrača na stadionu Crvene Zvezde, 22. i 23. decembra tekuće godine. Poseban kuriozitet turnira bio je činjenica da se za samo nekoliko sati na turnir prijavilo čak 200 takmičara, od mogućih 64 za koliko je turnir i bio organizovan.

Prvog dana je održan žreb kao i prvi deo turnira u prostorijama Media Centra, gde se okupio veliki broj takmičara kao i njihovih navijača. Nakon prvog dana takmičenja od 64 Pro Evolution Soccer igrača, navijača Zvezde, izdvojila su se četvorica najboljih, koji su dobili čak 24 sata da se odmore i dobro pripreme za finalne mečeve.

23. decembra, sutradan, održana su i polufinala i finala ali u prostorijama Red Star Cafea. Zbog želje za što ravnopravnijim uslovima, polufinale i finale turnira igrali su se na dve dobijene partije, tako da su oba polufinala, meč za treće mesto kao i meč finala bili neizvesni do samog kraja. Na kraju je, kako i dolikuje, turnir osvojio najbolji, Saša Radovanović, koji je osvojio potpisan dres Crvene Zvezde, godišnju ulaznicu za Zapad, 30 sati u Crypton planet igraonici i još mnoštvo drugih poklona.

U sklopu čitavog događaja, gosti 23. decembra bili su i nezbrinuta deca iz doma u Zvečanskoj, koji su bili u obilasku stadiona Crvene Zvezde, a od ComTrade-a i samog fudbalskog kluba dobili navijačke rekvizite Crvene Zvezde i druge poklone.

ComTrade SHOP i Crvena Zvezda će i nadalje sarađivati na polu organizacije zajedničkih događaja, a možda će upravo sledeći turnir biti za 128 igrača.

Leave a Reply