hp
Događaji

Zebra Dots by HP Connected Music

Universal Music je u ponedeljak, 21. januara, u Beogradu završio snimanje poslednje scene prvog spota Zebra Dots za njihov debi singl “Walking On A Chance”. Kadrovi Trga Nikole Pašića, Savamale, Tašmajdana, Manježa i drugih delova Beograda krasiće prvi spot koji u ovom delu sveta snima najveća muzička izdavačka kuća. Glavni akter spota je devetogodišnji Feđa Miladinović koji će nas još jednom – šetajući kroz naš glavni grad – podsetiti na sve njegove lepote.

“Sve vreme imam osećaj da učestvujem u nečemu zaista velikom – kao da ovim spotom i sam pomažem u stvaranju onoga što će se ispostaviti kao sledeći veliki novitet u muzici. Njihova muzika me uvek oraspoloži i veoma je inspirativna za stvaranje priča, tako da je spot nastao praktično sam od sebe…“ izjavio je režiser i producent spota Jovan Vladimir Borka.                        

Zebra Dots su tokom svoje promo turneje posetili i Ljubljanu i Zagreb, a sada dolaze i u našu kulturnu prestonicu kako bi se predstavili srpskom tržištu i promovisali svoj prvi ablum “Walking On A Chance”. Ovaj album donosi 13 autorskih pesama koje odišu “gruvi” zvukom ispunjenim autentičnim, živim i zavodljivim melodijama, te fank, pop, dens i R&B elementima. Sve pesme su snimljene uživo u studiju, bez korišćenja dodatnih semplova, a produkcijom izdanja bavio se vokal i tokboks benda, internacionalnio priznati – Kulejd (Koolade).

hp

O Zebra Dots se do sada dosta čitalo i slušalo – a sada smo odlučili da vam ih prikažemo u jednom novom svetlu. Sledeća nedelja će biti zapamćena kao jedna od najintenzivnijih i najzabavnijih u istoriji poslovanja Universal Music Serbia na ovim prostorima.

Album je dostupan  i na nedavno predstavljenom servisu HP Connected Music, koji je realizovan u sklopu saradnje HP-a i Universal Music-a. Ova muzička platforma je dostupna na svim HP stonim i prenosivim računarima za  korisnike sa Windows 8 operativnim sistemom, a ljubiteljima muzike nudi potpuno besplatan pristup Universal-ovom katalogu najpopularnijih svetskih muzičara tokom 90 dana.

Leave a Reply