Categories
IT

Izabrani najbolji edukatori među nastavnicima

Najbolji edukatori – nastavnici u Srbiji, njih 16, izabrano je na konkursu u okviru projekta „Najbolji edukatori Srbije“, koji je pokrenulo udruženje  „Živojin Mišić“, sa ciljem da poboljša i doprinese obrazovanju u Srbiji i ohrabri i nagradi nastavno osoblje koje je iskreno posvećeno svom poslu i koje koristi uspešne strategije i metode u nastavi.

Nagrađeno je 6 učitelja i učiteljica, i po pet nastavnika iz osnovnih škola i srednjih škola. Izabrani edukatori dolaze iz svih delova Srbije, iz Aleksinca, Beograda, Bora, Valjeva, Kraljeva, Kragujevca, Knjaževca, Mionice, Niša, Prijepolja, Ćićevca i Šapca. Svi edukatori će pored novčane nagrade, imati na raspolaganju i iznos do 100.000 dinara, koji u narednih godinu dana mogu iskoristiti na svoje aktivnosti sa učenicima.

Predstavnici Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, direktor Matematičke gimnazije Srđan Ognjanović i koordinatorka PISA istraživanja u Srbiji Dragica Pavlović-Babić su izabrali najbolje edukatore, a listu nagrađenih možete pogledati na linkuhttp://zivojinmisic.rs/najbolji-edukatori-srbije-su-izabrani/