IT

Jedinstveni program letnjih IT praksi za studente – u organizaciji Asseco SEE

Studenti završnih godina fakulteta informatičkog i elektrotehničkog usmerenja iz Kragujevca i Beograda, ali i njihove kolege sa prava, menadžmenta, organizacionih nauka, filološkog fakulteta, imaće priliku tokom leta da naprave svoj prvi veliki korak ka uspešnoj karijeri u IT industriji i da se praktično osposobe za rad u velikoj kompaniji, u okviru programa praksi Asseco Summer 2014 Internhip Program, koji tradicionalno organizuje kompanija Aseko SEE (Asseco SEE), regionalni IT lider.

Praksa će biti organizovana u Beogradu i Kragujevcu, u julskom terminu, od 7. jula do 1. avgusta i u avgustovskom terminu, od 4. do 29. avgusta. Studenti koji žele da iskoriste ovu mogućnost, iznutra se upoznaju sa radom u jednoj renomiranoj IT kompaniji i steknu dragoceno iskustvo, treba da se prijave na adresu [email protected] i da naznače željeni termin (julski ili avgustovski) i mesto održavanja prakse (Kragujevac ili Beograd). Broj mesta je ograničen.
assecco

“Izuzetno nas raduje činjenica da ćemo i ove godine organizovati popularne programe letnjih praksi u našoj kompaniji i pozivamo studente završnih godina da se što pre prijave i na najbolji mogući način iskoriste predstojeće leto,“ izjavila je Slađana Milenković, HR menadžer Aseko SEE i dodala da će „studenti moći da upoznaju vrhunske stručnjake i najnovije tehnologije, nauče kako se radi u timu i rešavaju realni poslovni problemi, upoznaju sa funkcionisanjem jedne multinacionalne kompanije i povećaju šanse za svoje buduće zaposlenje.“

Kompanija Aseko SEE već pet godina zaredom organizuje programe letnjih praksi, kroz koje je do sada prošlo oko 100 studenata završnih godina, koji su imali jedinstvenu priliku da stiču osnovna praktična znanja i iskustva iz oblasti programiranja, korišćenja najnovijih tehnologija, korporativnog poslovanja, upravljanja projektima. Petnaestak učesnika dosadašnjih praksi dobilo je kasnije posao u kompaniji Aseko SEE.

Leave a Reply