IT

Još 10 dana za prijavu za SQL Server 2012 kurs u Beogradu!

Ostalo je još svega 10 dana do zaključenja prijava za SQL Server 2012 kurs

Querying Microsoft SQL Server 2012 (course 10774A)

Prema zahtevima polaznika, kurs će biti održan u hotelu M, smeštenom na Bulevaru Oslobođenja 56a u Beogradu. Ručak i osveženja u toku obuke su obezbeđeni, kao i parking mesto za polaznike. Ovu stručnu Microsoft obuku organizuje kompanija Smart d.o.o. kao Microsoft Gold partner for learning solutions, sa svom potrebnom opremom, ovlašćenim predavačima i stručnom MOC literaturom.

SQL Server 2012 obuka će trajati 5 dana i organizovana je u periodu od 10. do 14. decembra tekuće godine, u terminu od 9 do 17h.

Broj mesta na obuci je ograničen, stoga rezervišite Vaše mesto najkasnije do 30. novembra 2012. godine. Vašu prijavu možete poslati na email: [email protected]

Ovom prilikom možete iskoristiti i svoje SA Trening vaučere za BESPLATNU edukaciju!!! U okviru Vašeg ugovora o licenciranju softvera, Microsoft je omogućio da koristite određene benefite, među kojima je i mogućnost korišćenja određenog broja Microsoft Software assurance (SA) trening vaučera. Softvare Assurance trening vaučeri Vam omogućavaju da besplatno edukujete Vaše IT profesionalace i developere na Microsoft treninzima koje održavaju Microsoft Learning parneri. Preuzmite – Uputstvo za aktiviranje SA Training vaučera.

Detaljnije informacije o SA vaučerima možete dobiti kontaktirajući savetnike iz Smarta na tel.: 021 47 28 200 lok. 123 ili mail:[email protected].

Leave a Reply