Kablovska i sat. TV

AXN Spin kanal od 27. februara samo na SBB-u i Total TV-u

Od 27. februara, korisnici SBB-a koji imaju D3, D3i ili Total TV, bice u mogucnosti da gledaju novi hit kanal za tinejdzere – AXN Spin.

 

Ovaj kanal namenjen je prvenstveno mladjim gledaocima, ali i svim ostalim ljubiteljima avanturistickih, humoristickih, naucno-fantasticnih serija i filmova, kao i dobrih animiranih filmova, rijaliti emisija i muzike . Tako gledaoce AXN Spina ocekuju neke od najpopularnijih svetskih serija kao sto su  “Doktor Hu”, “Merlin”, “90210”, “Lepotica i zver“, dok je vec prvog dana prikazivanja kanala u 21 h na programu premijera novih epizoda serije „Zamenjene po rodjenju“.

axn

Takodje, gledaoci ce imati priliku da uzivaju i u velikim bioskopskim hitovima poput “Henkoka”, “Robokapa”, “Alfa-07“, zatim crtanim serijama “Naruto” i “Dragonball“, kao i popularnim rijaliti emisijama medju kojim se izdvajaju „Survivor“  i  „Kralj cudaka“.  I ljubitelji muzike ce biti zadovoljni, jer ce martu obozavaoci Lejdi Gage, grupe Kings of Leons, Robina Tikea i Dzastina Timberlejka imati priliku da gledaju njihove nastupe sa „iTunes Festivala 2013“.

 

Gledanje AXN Spin kanala svim korisnicima D3 i D3i digitalne televizije bice omoguceno promotivno  do kraja marta, a nakon toga ovaj kanal bice dostupan u okviru HIT paketa. Kanal mogu pronaci na poziciji 259.

AXN Spin mogu da gledaju i svi korisnici Total TV-a koji imaju Total TV paket i to na poziciji 048.

 

AXN SPIN drugi je kanal iz AXN ponude dostupan u regionu. Zahvaljujuci SBB Telemach grupi ovaj kanal ce se emitovati ekskluzivno u Srbiji i Bosni i Hercegovini pocevsi od 27.februara, a od 1. marta i u Sloveniji.

Leave a Reply