Kablovska i sat. TV

Besplatno 16 digitalnih kanala za SBB-ove korisnike

Kompanije SBB, KDS i JET TV omogućile su svojim korisnicima kablovske televizije da od 1. oktobra besplatno gledaju čak 16 digitalnih kanala, zahvaljujući kojima će dobiti bolji kvalitet slike i zvuka.
Svim korisnicima osnovne kablovske ponude će, po nepromenjenoj ceni pretplate, bez kupovine i instalacije dodatnih uređaja, pored kanala iz nacionalne inicijalne mreže (RTS1, RTS2, RTS Digital, RTS HD, B92, RTV1, RTV2, Pink, Prva, Happy, Studio B) biti dodatno omogućeno i gledanje digitalnih kanala Prva Plus, SK1, Ultra, Cinemania i Grand.

Za gledanje digitalnih kanala dovoljno je da korisnik poseduje televizor sa ugrađenim DVB-C tjunerom, koji podržava prijem digitalnog signala putem kablovske mreže, a koji poseduju noviji modeli televizora.

sbb

SBB, KDS i JET TV deo su United grupe, koja ima preko deset godina iskustva u pružanju digitalnog signala svojim korisnicima, i praktično je prva u Srbiji, još 2003. godine, uvela kablovsku digitalnu televiziju, a 2005. godine, lansiranjem Total TV-a, i digitalnu satelitsku televiziju.

Podsećamo, pored boljeg kvaliteta slike i zvuka, digitalna televizija koju pružaju ove kompanije ima još niz prednosti: veći izbor kanala u digitalnoj ponudi, kao i najveći broj HD kanala u Srbiji na D3 i D3i platformi, elektronski programski vodič koji omogućava korisnicima lako pretraživanje sadržaja sa programom 7 dana unapred, slikama i opisom, napredne funkcije kao što su video klub (ponuda velikog broja najnovijih blockbuster filmova), TV unazad 72 sata, snimanje i pauziranje programa, radio kanali i D3 GO – mogućnost gledanja televizije putem računara, tableta, smart telefona.

Ukoliko žele da koriste sve ove prednosti, a u skladu sa svojim navikama i potrebama, korisnici mogu da izaberu neki od novih digitalnih paketa, koji predstavljaju kombinaciju usluga televizije, interneta i fiksne telefonije. Novim paketima, pored ponude TV kanala u digitalnom formatu, korisnici dobijaju i veću brzinu interneta, sa početnom brzinom od 25 Mb/s, kao i telefoniranje u fiksnoj telefoniji po povoljnoj ceni.

Leave a Reply