filmovi
Kablovska i sat. TV

CineStar Premiere i CineStar Premiere 2 od jeseni na vodećim IPTV/CABLE/DTH platformama u regionu

Blitz film i video distribucija pokreće nove filmske premium kanale CineStarPremiere i CineStar Premiere 2 koji će od septembra biti dostupni korisnicima vodećih IPTV/CABLE/DTH platformi u Srbiji i regionu, a u okviru proširenih programskih paketa. Kanali će biti emitovani u High Definition 1080p i Standard Definition rezoluciji, s 5.1 zvukom, te originalnim jezikom i lokalizovanim titlovima.

filmovi

Na CineStar Premiere kanalima godišnje će se prikazivati više od 200 filmskih naslova, od toga 100 premijernih, kao i 100 odabranih vrhunskih i najpopularnijih. Svi premijerni naslovi koji su imali svetsku bioskopsku realizaciju na CineStar Premiere kanalu se prikazuju sa razmakom od svega 12-16 meseci od početka prikazivanja u bioskopima, što ih čini posebno atraktivnim i različitim od ostalih filmskih kanala.

CineStar Premiere kreiramo u saradnji sa holivudskim partnerima i uvereni smo da će znatno obogatiti ponudu platformi i doneti posebnu vrednost za korisnike jer prikazuje ekskluzivne filmske premijere u kratkom vremenskom razmaku posle bioskopa. To je bio i osnovni motiv pokretanja kanala – premijerni i ekskluzivni sadržaji za publiku koja traži kvalitet. CineStar Premiere kanali na vodećim IPTV/CABLE/DTH u regiji emitovaće program 24 sata dnevno pored standardne i u HD rezoluciji i zadovoljiće i najzahtvnije filmofile.“, izjavio je gospodin Hrvoje Krstulović, predsednik uprave Blitz film i video distribucije.

Od premijernih bioskopskih hitova koji će se emitovati u prvom periodu prikazivanja izdvajamo poslednji nastavak svetskog fenomena i box office rekordera The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 , napetu akciju sa Liamom NeesonomTaken 2, originalnu ekranizaciju svetskog bestselera Hunger Games, neponovljivu Meryl Streep i Tommya Lee Jonesa u komediji Hope Springs, SF triler sa Bruceom Willisom Looper, romantičnu komediju Silver Linings Playbook za koju je Jenifer Lawrence osvojila nagradu OscarOlympus has Fallen s odličnim i odlučnim Geraldom Butlerom, neuništive akcione heroje u filmu Expandables 2 (Sylvester Stallone, Jason Statham, Chuck Norris), poslednji film originalnog Stevena Soderbergha Side Effects, kao i animirane hitove Sammy 2 i Zambezia koji su oduševili decu u bioskopima.

Leave a Reply