Kablovska i sat. TV

Comedy Central Extra za sve SBB korisnike

Jedan od najzabavnijih kanala na svetu Comedy Central Extra, od 1. avgusta biće dostupan korisnicima SBB kablovske televizije. Ovaj kanal pružiće 24 sata zabave i smeha uz celokupno lokalizovan program sa prevodom na srpskom jeziku.

Program ovog kanala posvećen je isključivo komediji i prepoznatljiv je po svojim kultnim emisijama kao što su Saut Park, Futurama i Dejli šou Džona Stjuarta. Comedy Central Extra prepun je provokativne originalne produkcije, „stend-ap“ komedija, skrivenih kamera i nekonvencionalnih serija i filmova.

Korisnici SBB-a od 1. avgusta će se prudružiti auditorijumu od 140 miliona gledalaca koje Comedy Central Extra svakodnevno zasmejava. Kanal će biti dostupan svim korisnicima SBB-a, korisnicima Total TV-a u Plus paketu, kao i putem D3 GO usluge.

Kompanija SBB – Srpske kablovske mreže najveći je operator digitalne i analogne kablovske televizije i širokopojasnog interneta u Srbiji i najznačajniji operator satelitske televizije u regionu, prisutan u šest zemalja svojom Total TV platformom. SBB je nastao integrisanjem kablovskih distributera širom Srbije tokom 2002. i 2003. godine, a danas zapošljava više od 900 ljudi. U saradnji sa kompanijama Telemach u Sloveniji i Bosni i Hercegovini, sa kojima ima iste većinske vlasnike i predsednika uprave, čini jedinstven telekomunikacioni sistem na teritoriji nekadašnje države.

Leave a Reply