Kablovska i sat. TV

D3 osvaja celu Srbiju

Digitalizacija SBB-ove kablovske mreže i dostupnost D3 usluge proširiće se po čitavoj Srbiji. SBB ide korak ispred najavljene digitalizacije Srbije, koja je predviđena za 2012. godinu. Dok ovo čitate, digitalni kablovski signal prate Beograd, Novi Sad, Niš i svi veći gradovi u Srbiji, pa su tako, jedno za drugim, sva područja u kojima postoji SBB-ova kablovska mreža, unapredila kvalitet slike i tona na svojim televizijskim kanalima, praktično bez dodatnih troškova za korisnike SBB-a.

Ipak, što je još važnije, svi korisnici koji to budu želeli moći će, zahvaljujući D3 usluzi, značajno da prošire izbor TV kanala, jer u ponudi digitalne televizije na raspolaganju je više od 140 televizijskih kanala. Sve što vam je potrebno da biste digitalizovali svoju SBB kablovsku televiziju je D3 prijemnik, mali uređaj koji se koristi za prijem digitalnog signala i koji omogućava da slika svih kanala bude kristalno jasna, a ton potpuno čist i da uz to, ako želite, gledate kanale u visokoj, HD, rezoluciji.

Ako imate LCD ili plazma televizor, D3 prijemnik je pravi partner za njega, jer će sve prednosti i kvaliteti takvog televizora tek uz D3 doći do izražaja. D3 prijemnik omogućava da se potpuno oslobodite pretraživanja netačnih i nepotpunih TV vodiča iz novina, jer D3 poseduje elektronski pregled programa (EPG).

Uz EPG, u svakom trenutku, na samom TV ekranu, možete videti šta će se prikazivati u narednih sedam dana. Možete videti i aktuelne dnevne vesti, vremensku prognozu ili pročitati dnevni horoskop. D3 vam donosi i SBB Video Zonu, servis „video na zahtev“, veliku zbirku najaktuelnijih filmova, serija, dokumentaraca i muzike kojoj ćete pristupiti jednim pritiskom na dugme i gledati ih kada želite.

Leave a Reply