Kablovska i sat. TV

Digitalna televizija preko PTT KDS

Korisnicima kablovske mreže PTT-a ponuđen je nov servis –  digitalna televizija, koja omogućava gledanje postojećeg seta analognih televizijskih kanala i dodatne digitalne kanale grupisane u pakete. Ova usluga je u prvoj fazi omogućena svim zainteresovanim korisnicima PTT KDS-a u Beogradu.

Zainteresovani korisnici su u mogućnosti da, prema sopstvenom izboru, odaberu jedan ili više paketa kanala i da ih, uz pomoć odgovarajućeg uređaja (digitalni televizijski set top boks), prate na svojim TV prijemnicima. U ponudi su Filmski paket, Mega paket, kao i 18 plus paket. Cena jednog paketa iznosi od 338 do 423 dinara, cena dva paketa je 635 dinara, dok je cena sva tri paketa 805 dinara (u cenu nije uračunat PDV).

Sve informacije o digitalnoj televiziji PTT KDS-a korisnici mogu dobiti na telefonima 011/3615-704 i 011/3064-167  ili na sajtu:  www.kds.rs.

2 thoughts on “Digitalna televizija preko PTT KDS

  1. Tomislav Sosic

    Iz teksta koji objavljujete o DIGITALNOJ TV, nista ne moze da se razume. Da li na osnovnu pretplatu dolaze dodatno paketi i koji programi idu u te pakete, da li se oprema za digitalnu TV, a za analogne TV dobija besplatno-usluzno?

  2. Velimir Maretić

    Koristim KDS PTT . Želeo bi da se prijavim na neke od paketa DIGITALNE TV, ako je moguće. Moja adresa je Nedeljka Gvozdenovića 11 Bežaniska Kosa.
    Pozdrav i hvala.

Leave a Reply