oscar-pistorius
Kablovska i sat. TV

Dokumentarac na TLC kanalu o Oskaru Pistorijusu

TLC prikazuje specijalni dokumentarac o ubistvu koje se dogodilo na Dan zaljubljenih

 

Vest da je svetski poznati atletičar i uzor mnogih, Oskar Pistorijus, ubio svoju prelepu devojku, južnoafričkog modela i rijaliti zvezdu Rivu Stinkamp, uzdrmala je svet. Kanal TLC istražuje ovo brutalno ubistvo u specijalnoj jednočasovnoj emisiji Oskar Pistorijus: Trka za istinom koja će biti prikazana u nedelju 31. marta u 20.00.

oscar-pistorius

Riva je na Dan zaljubljenih upucana četiri puta iz jednog od Pistorijusovih pištolja, a najpoznatiji paraolimpijac se tereti za ubistvo s predumišljajem. On tvrdi da ju je pomešao sa provalnikom i da je u pitanju jedna strašna nesreća. Uz nove intervjue i ekskluzivni uviđaj, emisija Oskar Pistorijus: Trka za istinom istražuje ovaj slučaj ubistva.

 

Ovaj neverovatan dokumentarac sniman je u Južnoafričkoj Republici i donosi snimke koji nikada ranije nisu prikazani, ekskluzivne intervjue i razgovor sa Rivinim najbližima.

 

Njena najbolja prijateljica nas uvodi u njenu spavaću sobu i pokazuje nam njen plakar dok emotivno govori o njihovom prijateljstvu.

 

Intervjuisali smo i Rivinog bivšeg dečka, koji je dan pre ubistva sa njom popio kafu, a razgovarali smo i sa bliskim prijateljima Oskara Pistorijusa, koji se na sudu izjasnio nevinim tvrdeći da je pucnjava bila strašna nesreća i da je mislio da puca u provalnika.

Leave a Reply