Kablovska i sat. TV

Ericsson modernizuje televiziju France 24

Kompanija Ericsson i francuska televizija France 24 potpisale su petogodišnji ugovor u domenu radio-difuznih servisa (broadcast services). Ericsson će sprovesti kompletnu modernizaciju opreme, kontrolnih soba i studija. Modernizacija će omogućiti televiziji France 24 da ponudi kvalitetniji sadržaj na lokalnom i internacionalnom tržištu – u više od 250 miliona domaćinstava širom sveta na francuskom, engleskom i arapskom jeziku.

ericsson

Partnerstvo sa kompanijom Ericsson omogućiće televiziji France 24 naprednije kontrolne sobe sa automatizovanim sistemima, što će višestruko doprineti povećanju produktivnosti. Takođe, France 24 planira prelazak na HD format sadržaja tokom 2014. godine, a Ericsson će, u potpunosti, prilagoditi i integrisati nove sisteme u televizijske studije.

„Na naše veliko zadovoljstvo, nastavljamo snažnu saradnju sa France 24. Integracija vrhunskih automatizovanih sistema omogućiće televiziji France 24 bolju optimizaciju i kontrolu,“ izjavio je Torsten Sauer, direktor Broadcast Services, Business Unit Global Services odeljenja kompanije Ericsson.

Leave a Reply