Kablovska i sat. TV

Fight Channel u Start paketu SBB-a

Fight Channel je specijalizovani borilački kanal, po svom sadržaju jedinstven u Evropi, ali i jedan od tek nekoliko sličnih kanala u celom svetu. U 24-satnom program, Fight Channel emituje borbe najjačih svetskih federacija i brendova, bilo da se radi o boksu, kik boksu, slobodnoj borbi ili nekom drugom borilačkom sportu.

Najveće priredbe iz borilačkog sveta na Fight Channelu se prikazuju uživo.
Neki od najjačih brendova čiji se sadržaj može pratiti na Fight Channelu su: UFC, Strikeforce, Pride, K-1, Dream, It’s Showtime, Fight Code, HBO, WFC. Sve su to prestižne borilačke organizacije u kojima se nadmeću najveća imena ovih sportova na svetu.

Osim svetskih priredbi, Fight Channel promoviše i razvija i domaću i regionalnu borilačku scenu. Takođe, pruža svojim gledaocima i edukativni sadržaj kroz mnogobrojne dokumentarne filmove vezane za borilačku tematiku.

S obzirom na ekspresni razvitak i rapidan rast popularnosti borilačkih sportova, a posebno slobodne borbe, Fight Channel je definitivno sportski kanal budućnosti.

Fight Channel će do kraja godine promotivno moći da gledaju svi D3 korisnici u okviru Start paketa, posle čega će biti dostupan u Plus paketu.

Leave a Reply