Kablovska i sat. TV

Formula 1 na novom kanalu SPORT KLUB PRIME

SBB i Sport Klub obaveštavaju da će od petka, 06. maja 2011., ponuda sportskih kanala biti bogatija i za kanal Sport Klub Prime. Programska šema kanala Sport Klub Prime biće veoma slična šemi Sport Kluba i Sport Kluba +, ali uz jednu veliku novinu. Naime, uz najbolji fudbal (Premijer liga, F.A. kup), najbolju košarku (NBA, Evroliga), najbolji tenis (ATP Masters 1000 serija, Vimbldon, Dejvis kup) kao i najbolji hokej, gledaoci će od sada moći da prate i najbolji moto sport, jer je Sport Klub Pime otkupio prava za trke Formule 1.

Ovaj kanal će gledaocima prezentovati najbrži karavan na svetu na način na koji do sada nikada nije bio praćen na ovim prostorima. Prenosiće sve treninge, sva zagrevanja, a ljubitelji F1 će imati i jedinstvenu priliku da se vide i mnoge stvari koje se dešavaju „iza kulisa“ kao što su provera bolida i provera staze.

Kao i kanale Sport Klub i Sport Klub+ i kanal Sport Klub Prime moći ćete da pratite u osnovnoj analognoj ponudi i digitalnoj ponudi u okviru Start paketa, na teritoriji Srbije.

Sport Klub je saopštio da će se kompletna redakcija kanala Sport Klub i dalje truditi da se drži devize sa kojom su počeli da rade pre pet godina: „ Za nekoga sve, za svakog po nešto“ i to sve bez dodatnih nadoknada za verne gledaoce.

Komentari Srđana Ercega i Pavla Živkovića, kao i stručne opservacije legende našeg sportskog novinarstva Velimira Petrovića samo će upotpuniti doživljaj. Naravno, pre i posle svake trke predviđeni su i osvrti na dešavanja sa staze u studiju Sport Kluba, kao što je već polako postala i praksa ovog kanala.

Paket F1 ne podrazumeva samo Fetela, Hamiltona, Alonsa, Vebera i ostale velike zvezde. Osim toga, prenosiće se i GP 2 i GP 3 serija, kao i Porshe GT3 Cup. Ne samo što su i tu zanimljive trke, već će gledaoci moći da upoznaju i buduće zvezde auto-moto sporta.

 

One thought on “Formula 1 na novom kanalu SPORT KLUB PRIME

  1. Aleksandar Sekulic

    Molba redakciji u ime 1000 nezadovoljnih gledalaca. Svaka čast Vašim voditeljima Srdjanu i Pavlu, zamolili bi Vas da ako je tehnički moguće a jeste, da njih odvojite na jednom kanalu kao komentatore a da drugi kanal bude čist bez komentatora. Često se njih dvojica ponašaju kao da su (sami) a to nije u redu. Gledamo Formul 1 na RTL zbog njih.Ing Aleksandar Sekulić

Leave a Reply