Kablovska i sat. TV

Iz SBB-a novi paket D3 digitalne televizije

SBB kompanija uvek radi na unapređenju kvaliteta ponude i usluga, a od maja ima najbogatiju digitalnu ponudu do sada. Novi D3 paketi, START, HIT i PLUS i novi kanali učinili su ponudu još boljom, a novi raspored kanala će korisnicima olakšati njihovu pretragu.

START paket sadrži više od 70 kanala digitalnog kvaliteta, uz nove kanale Baby TV i Svet Plus.

HIT paket podrazumeva sve kanale koji su se do sada nalazili u Start paketu i Porodičnom paketu, uz dodatne nove kanale – Crime & Investigation, Deutche Welle i više od 40 radio stanica.

PLUS paket se sastoji od svih kanala ponuđenih u paketu HIT, kao i kanala koji su se do sada nalazili u Sportskom paketu i paketu Club X, sa dodatnim kanalom za odrasle, Daring TV.

Tokom maja, PLUS paket će biti dostupan svim korisnicima D3 usluge. Za sve HD i DVR korisnike koji do sada nisu bili pretplaćeni na Klub Zonu, omogućili su tokom maja, uživanje u sadržajima koje Klub Zona nudi. Novitet u ponudi je i Super HD Mix koji predstavlja kombinaciju izabranog FlatHome internet paketa (S, M, L, XL), odgovarajućeg D3 paketa (Hit ili Plus), HBO Premium paketa, HD paketa, Klub Zone, i rentu D3 HD ili HD DVR prijemnika. Svim korisnicima koji se u toku maja i juna opredele za uslugu SUPER MIX omogućeno je korišćenje paketa po još nižim cenama.

 

Leave a Reply