Kablovska i sat. TV

Katalog TV na malim ekranima u Hrvatskoj

Odnedavno na malim ekranima u više od 300.000 domaćinstava gledaoci mogu da pronađu novi televizijski kanal – Katalog TV

Ovaj kanal na jednom mestu pruža informacije o atraktivnim akcijskim ponudama poznatih trgovačkih kuća u Hrvatskoj. Inovativan i savremen oblik oglašavanja omogućava da aktuelna trgovačka ponuda u svakom trenutku bude dostupna na televizijskim ekranima i da je gledalac vrlo jednostavno pregleda s nekoliko klikova na daljinskom upravljaču. TV kanal Katalog TV emitovaće se za početak na MAXtv platformi, na kanalu broj 13. Većina kupaca redovno prati ponudu i popuste različitih trgovačkih kuća. Katalog TV donosi sve potrebne informacije direktno na male ekrane i tako čini kupovinu boljom, bržom i povoljnijom.

LG LA96 CINEMA 3D Smart TV

LG LA96 CINEMA 3D Smart TV

Osim objektivnih prednosti za kupce, Katalog TV odličan je i za trgovce jer im je omogućena direktna promocija proizvoda. Gledaoci mogu u svakom trenutku besplatno da pristupe željenoj informaciji pregledom predmetnog kataloga i saznati detalje o traženom proizvodu i aktivnim akcijama koje traju u određenoj trgovini. Trgovačke kuće tako dobijaju direktne informacije o efikasnosti oglašavanja putem ovog medija i dinamici praćenja ponude koje nude gledaocima. Jedna od svakako najvećih prednosti jest ta da je ovakav način oglašavanja ekološki puno prihvatljiviji, dostupan uvek i nije nametljiv potencijalnim kupcima. Iz Katalog TV-a poručuju da je posećenost kanala i interes gledaoca iznad svih očekivanja, a komentari su izuzetno pozitivni.

„Verujemo da je za veliku posećenost našeg televizijskog kanala ključna činjenica da gledalac ciljano traži ono što ga zanima i što mu je potrebno. Primera radi, ako kupuje nameštaj, daljinskim upravljačem vrlo jednostavno odabraće istoimenu ponuđenu kategoriju na ekranu i otvoriće mu se kompletna ponuda svih trgovačkih lanaca iz te kategorije. Uskoro kreće i web stranica na adresi www.katalog.tv na kojoj će takođe biti objavljivani svi akcijski katalozi kao i drugi sadržaji zanimljivi potrošačima, a sve informacije dostupne su i na našoj Facebook stranici.“ – rekao je Kristijan Lemac, direktor Katalog TV-a.

Izvor: SEEbiz

Leave a Reply