Kablovska i sat. TV

Nove premijere na kanalu Discovery Channel

Američki kopači / Premijera

U potpuno novoj seriji “Američki kopači”, sledite bivšeg profesionalnog rvača koji je postao savremeni lovac na relikvije, Rika Sevidža, i njegov tim dok putuju širom Amerike i otkrivaju skrivena blaga u dvorištima običnih Amerikanaca u nadi da će se obogatiti.

Jedino što mu stoji na putu su vlasnici zemljišta, koje Rik mora da ubedi i od kojih mora dobiti dozvolu kako bi kopao po njihovoj imovini, koristeći sofisticirane detektore metala i robustnu opremu za iskopavanje. Artefakte koje pronađu će prodati za pozamašnu sumu, nakon što dogovore podelu prihoda sa vlasnicima zemljišta. Koja zakopana blaga će otkriti i kolika će biti njihova vrednost?

Od utorka, 1. jula u 22:00

 American-Digger

Izgubljeno i prodato / Premijera

“Izgubljeno i prodato” je serija o aukcijama i lovu na blago, i uzbuđenju pronalaženja vrednosti u izgubljenim predmetima. Serija prati grupu lukavih i pametnih dilera koji pohađaju nedeljne aukcije zaturenog prtljaga u potrazi za izgubljenim predmetima koje mogu prodati uz zaradu. Džejmi i Džen vode radnju “403 Auction”. To je mesto na kome se naši pametni i dovitljivi dileri, Lu, Džon, Robi i Ketlin, takmiče jednako žestoko kao kupci koji stoje ispred prodavnica za vreme prazničnih rasprodaja. Svake nedelje naši dileri bacaju kockice u nadi da će pronaći blago koje će omogućiti odmor sa pet zvezdica ili otplatiti školovanje njihive dece. Od svakodnevnih do opskurnih i otkačenih predmeta – ako je nešto izgubljeno, naći ćete ga ovde i u prodaji.

Od četvrtka, 3. jula u 20:00

Leave a Reply