targo-telekom
Kablovska i sat. TV

Novi sadržaji za korisnike TV paketa Targo Telekoma

Kako bi svojim korisnicima pružio usluge vrhunskog kvaliteta ponude TV programa, Targo Telekom je uveo nove sadržaje među kojima je i novi paket svih Pinkovih kanala. Uz najsavremeniju optičku telekomunikacionu opremu preko koje distribuira najkvalitetniji televizijski signal na tržištu Srbije, Targo Telekom je jedan od malobrojnih operatera koji u osnovnom paketu nudi Arenu 1, 2, 3 i 4 i jedini provajder na tržištu koji u osnovnoj ponudi ima HD kanal Viasat Nature/History.

Od 21. maja u okviru osnovne ponude TARGO Telekoma našlo se i 30 novih Pinkovih kanala sa najatraktivnijim programima, među kojima i Pinkov filmski paket, koji uključuje 10 kanala (Pink premium, Pink Movies 1, 2, 3, Pink Action 1, 2, 3 i drugi). Na njima će se emitovati više hiljada filmova, najvećih filmskih kompanija, od kojih su neki najnoviji, snimljeni 2013. godine.

targo-telekom

Ljubitelje sporta obradovaće vest da se kanali Arene sport (1, 2, 3 i 4) nalaze u osnovnom paketu, što će im omogućiti da besplatno uživaju u svojim omiljenim sportovima.

Za sve koji od TV kanala osim bogatog sadržaja očekuju i najbolji doživljaj slike, Targo Telekom priprema još noviteta i najkvalitetnijih paketa, kao što su novi kanali koji će biti emitovani u visokoj HD rezoluciji.

TARGO Telekom, telekomunikacioni operator na domaćem tržištu, poseduje savremenu magistralnu optičku mrežu koja povezuje Srbiju sa zemljama u okruženju, kao i optičku kablovsku distributivnu mrežu poslednje generacije kojom se optičko vlakno dovodi u dom (FTTH – Fiber to the Home) ili kancelariju korisnika (FTTP – Fiber to the Premises).

Leave a Reply