Kablovska i sat. TV

Orange Romania predstavlja TV usluge na ASTRA satelitima u saradnji sa kompanijom GlobeCast

U Rumuniji, Orange je vodeći mobilni telekomunikacijski operater sa više od 10 miliona pretplatnika. Nedavno je kompanija odlučila da predstavi novi TV paket kako bi obogatila svoje postojeću ponudu mobilnih usluga. Radi projekta kompanija Orange je počela saradnju sa kompanijama GlobeCast i SES ASTRA kako bi ponudila zanimljive pakete i tehnički pouzdane usluge svojim korisnicima.

Mnogo je razloga zbog kojih je Orange izabrao kompaniju SES ASTRA za svog partnera na projektu, tehnička izvrsnost, znanje, bogato iskustvo u oblasti marketinga, kao i dokazan visok kvalitet operativne podrške. SES ASTRA je uključena u projekat od samog početka, podržavajući ga ne samo satelitskim kapacitetom. Tokom maja 2013, SES ASTRA i Orange sprovele su seriju obuka za instalatere kompanije Orange Romania. Za cilj su imale dobru pripremljenost i spremnost osoblja da pruže usluge korisnicima od prvog dana lansiranja DTH platforme.

OrangeRomania

Nova usluga Orange televizije predstavljena je u junu 2013. koristeći višestruke transpondere na orbitalnoj poziciji ASTRA 31,5 stepeni istočno, a emitovana su u DVB-S2 i MPEG4 tehničkim standardima. Usluga Orange TV-a je zaista jedinstvena, nudeći 100 kanala, od kojih su 42 u HD, a njih 27 su ekskluzivni kanali. Obuhvaćene su usluge za više ekrana, TV i kompjutere, kao i za tablet računare i pametne telefone. Na raspolaganju su 3 vrste paketa, svi sa HD kanalima po početnoj ceni od 3.50 evra mesečno.

Nova usluga Orange televizije predstavljena je u junu 2013. koristeći višestruke transpondere na orbitalnoj poziciji ASTRA 31,5 stepeni istočno, a emitovana su u DVB-S2 i MPEG4 tehničkim standardima. Usluga Orange TV-a je zaista jedinstvena, nudeći 100 kanala, od kojih su 42 u HD, a njih 27 su ekskluzivni kanali.

Martin Ornass-Kubacki, potpredsednik i regionalni direktor, ASTRA CEE, naglasio je da ovaj ugovor pokazuje sve veću važnost satelita kao tehničke infrastrukture za linearne televizijske pakete telekomunikacionih operatera. Pored svojeg nenadmašivog tehničkog opsega, satelit nudi fiksnu strukturu troškova koja ne zavisi od broja domaćinstava pretplaćenih na TV uslugu.

Leave a Reply