Kablovska i sat. TV

Početak dvogodišnje saradnje kompanije SBB i Beogradskog maratona

Kompanija SBB danas je potpisala dvogodišnji ugovor o saradnji sa Beogradskim maratonom, te će ove, i naredne godine biti zvanični partner najmasovnije atletske manifestacije u Srbiji.

Ovom saradnjom SBB želi da pruži podršku promociji vrhunskog, ali i rekreativnog sporta, te uspešnom pozicioniranju Beograda i Srbije na sportskoj i turističkoj mapi sveta.

sbb maraton

“Beogradski maraton odličan je primer kako se gradi uspešan brend koji ne poznaje granice, a naša želja je da dvogodišnjom saradnjom omogućimo uslove za postizanje novih uspeha, svetskih razmera, kojima ćemo se svi radovati i ponositi. Važno nam je što u ovoj manifestaciji mogu da učestvuju svi, i profesionalci, i amateri, svi oni koji “glasaju” za sport, rekreaciju, timski duh i zdrave životne navike. Kompanija SBB i naši zaposleni vole i podržavaju sport, zbog čega nam je posebno drago što se veliki broj naših kolega prijavio za učešće na maratonu. SBB će nastaviti da ulaže u sport i ubuduće, a u nedelju pozivamo sve da nam se pridruže i da postavljanjem novog rekorda u broju učesnika na stazi, ali i publici, pošaljemo najlepšu razglednicu Beograda u svet.” – istakla je Dragica Pilipović Chaffey, direktorka SBB-a.

Kompanija SBB veruje da uspešne kompanije imaju obavezu da prepoznaju potrebe sredine u kojoj posluju i podrže projekte koji svojim kvalitetom i vizijom pozitivno utiču na promene u društvu. Upravo takva manifestacija je Beogradski maraton koji pored međunarodno priznate maratonske trke i takmičenja u polumaratonu, uključuje i Trku zadovoljstva koja promoviše rekreativni sport za sve generacije.

Ove godine Beogradski maraton je održan juče po 27. put i okupio je takmičare iz 50-ak zemalja sveta sa svih kontinenata.

Leave a Reply